TROJE NOVIH TAKMIČARA! Jedan od njih je pevač iz 90ih, učesnik Farme - smesta OKRŠAJ sa Marinkovićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2019, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROJE NOVIH TAKMIČARA! Jedan od njih je pevač iz 90ih, učesnik Farme - smesta OKRŠAJ sa Marinkovićem

Biće zanimljivo!

U vilu Parova sinoć je ušlo troje novih takmičara, zbog čega je voditeljka Anđela Lakićević rekla da rijaliti, praktično, tek počinje.

Reč je o dvema devojkama, Anđeli i Tamari i novinaru i muzičaru Goranu Kostiću Šabanotiju, koji je svojevremeno učestvovao i u rijalitiju "Farma".

Šabanoti je smesta počeo da se svađa sa Ivanom Marinkovićem, koji ga je provocirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanjem gde peva. Muzičar, koji je na scenu stupio devedesetih godina, objasnio je da otkako mu je umro otac 2001. godine više ne peva, ali da i dalje piše muziku i tekstove za druge izvođače. Potom je prozvao Ivana pitanjem šta je on, i dodao da je poražavajuće što Marinković već godinama "leži u rijalitiju".

- Ja sam najbolji rijaliti igrač - ponosno je uzvratio Marinković, koji je ubrzo ipak zagrlio Šabanotija, kada mu je ovaj otkrio da imaju zajedničkog prijatelja Džafera. Marinković je potom pustio Šabanotija da se detaljnije predstavi.

- Ja ne pevam, ali pravim pesme drugima. DJ Krmku, dečije pesme sa Vickom iz Riblje čorbe, estradi i tako dalje. Novinar sam i muzičar još od devedesetih. Počeo sam rokenrolom, nastavio pop i zabavnom muzikom. Izdao sam tri knjige, od toga dve knjige poezije za koje su recenzije pisali Bora Čorba i pokojni Minimaks. Vodio sam i jednu emisiju zabavnog karaktera sa Zoricom Marković - objasnio je Šabanoti.

Kako je izgledao ulazak novih takmičara, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.