Izvor: Scandal.rs, 20.Okt.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKO NJIMA KAD IM STANIJA DOĐE: Šopićka i Pešićka OGOVARALE Dobrojevićevu i NIMALO joj se neće svideti!

Ivana Šopić i Jelena Pešić sinoć su u toku emisije pomenule bivšu zadrugarku i pobednicu Farme Staniju Dobrojević. – Stanija nema harizmu, ali inače je top riba – rekla je Ivana. Na ovo je Jelena dodala: – Da, ni meni ona nema harizmu. SNIMAK KOJI JE IZAZVAO HAOS: Stanija isprovocirala Marka – Ja sam kao The post TEŠKO NJIMA KAD IM STANIJA DOĐE: Šopićka i Pešićka OGOVARALE Dobrojevićevu i NIMALO joj se neće svideti! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MILICA KEMEZ PRED SVIMA PRIZNALA ZBOG ČEGA SE KAJE: Ne, nije zbog AKCIJE s Filipom Đukićem!

Izvor: Scandal.rs, 20.Okt.2019

Milica Kemez je sinoć u toku emisije priznala da je izblamirala sa pričom koju je imala sa Filipom Đukićem. – Filip je mene ukanalio da me ne može ni tri Dunava oprati – rekla je Milica. Ona je kasnije pojasnila da ne misli na seks koji je imala sa njim, već zbog toga što kako The post MILICA...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.