Semir i Gabrijela na Farmi sve prisniji: Pao poljubac! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2015, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Semir i Gabrijela na Farmi sve prisniji: Pao poljubac! VIDEO

Semir Džanković i Gabrijela Pejčev u rijalitiju Farma 6 postaju sve bliži, a sinoć nakon žurke pao je i poljbac u krevetu.

Iako su nakon Semirovog ulaska na Farmu razmenili mnogo pogrdnih reči, Džanković i Gabi sve više provode vremena zajedno, a ponekad čak i prespavaju u istom krevetu. Sinoć su nakon žurke zajedno sedeli u istom krevetu, dok su se ostali  takmičari šalili na njihov račun.

Nakon toga Gabi je krenula da legne u svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << krevet, a onda je usledio prijateljski zagrljaj i poljubac u obraz. Semir je zvao da ostane i spava sa njim, ali ona nije želela, jer kako i sama kaže, neće da je neko "rokne" kad  izađe. Da li će Gabi i Semir obnoviti svoje emocije u rijalitiju, saznaćemo u narednom periodu.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.