STRAVIČNE SLIKE S LICA MESTA GDE JE POGINULA UČESNICA FARME: Vatrogasci izvlačili tela, mrtva na mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNE SLIKE S LICA MESTA GDE JE POGINULA UČESNICA FARME: Vatrogasci izvlačili tela, mrtva na mestu

Mlad život koji se prerano ugasio.

Edita Ptičar poginula je na licu mesta u mestu Topolje, kod Ivanić Grada u Hrvatskoj, kada je vozilo Audi 80 sisačkih registracija kojim je upravljala sletelo s puta u ranim jutarnjim satima, prenosi 24sata.hr.

TRAGEDIJA! A SAMO PAR SATI PRE SMRTI... Poslednje poruke učesnici Farme - POGINULA u petak u saobraćajci

Tragično nastradala široj javnosti posebno je poznata iz aktuelne sezone "Farme" u Hrvatskoj. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vest o njenoj pogibiji potresla je porodicu, prijatelje, kao i fanove šoua.

U rijalitiju izdržala je 11 nedelja, a taj period rekla je da će pamtiti kao neprocenjivo iskustvo u kome je stekla iskrene prijatelje.

Samo nekoliko sati pre stravičnog događaja Edita je objavila fotografiju putem društvene mreže Instagram sa koje se osmehuje sa kolegama u jednom kafiću.

Nije ni slutila da je smrt vreba iza ćoška u tek 24. godini.

Moja,moja💚❤

A post shared by Edita Ptičar (@pticarica_e) on Dec 13, 2018 at 3:19pm PST

U automobilu, bio i mladić (26), koji je teško povređen pa hitno prevezen u KB Dubrava. Kola koja je vozila Edita bila su upravo njegova.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.