S*KS S MAMINIM DEČKOM - EVO ŠTA JE TAD RAZMIŠLJALA: Haos oko Aleks i Čabarkape: Sve mi je dao, anđeo

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S*KS S MAMINIM DEČKOM - EVO ŠTA JE TAD RAZMIŠLJALA: Haos oko Aleks i Čabarkape: "Sve mi je dao, anđeo"

Vriska, cika...

Nekadašnja prijateljica, a sada suparnica Aleksandre Subotić, Stanija Dobrojević je komentarisala to što je Subotićka iznela da se zaljubila u ljubavnika njene majke Ljube Pantović, Aleksandra Čabarkapu.

Dobrojevićevu je zanimalo da joj Aleksandra kaže o čemu je razmišljala dok je živela sa njim dok je njene majka bila u rijalitiju ''Farma''.

- Mene samo zanima šta ti je bilo u glavi dok si spavala sa njenim momkom? - pitala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Stanija Aleksandru koja je pobesnela i rekla:

- Nisam imala kući šta da jedem, šta da pijem. Nisam imala grejanje, pojavio se i bio je kao anđeo čuvar. Sve mi je dao, zaljubila sam se - vikala je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.
Pogledaj vesti o: Farma,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEVERICA - TAKO SE SROZAVA! Aleks želi POMIRENJE sa Davidom - ponovo zajedno, a HOĆE I ON: U inat Ani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2019

Razvezala jezik...Marija Kulić je sinoć u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem rekla da su Ana Korać i David Dragojević foliranti. Ona tvrdi i da bi se Aleksandra Subotić pomirila sa Davidom...- Mislim da bi se Aleksandra Subotić pomirila sa njim. Kada bi joj se približio David bi, i to samo u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.