REVOLUCIJA  u gajenju ovaca: Ovako izgleda farma kojom rukovodi ova STVAR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2019, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REVOLUCIJA u gajenju ovaca: Ovako izgleda farma kojom rukovodi ova STVAR!

Iako će čovek još dugo biti prisutan na farmi, uskoro će se neki od poslova, zahvaljujući naprednom razmišljanju pojedinaca, sa lakoćom obavljati.

Kompjuteri i internet svakako su uneli novine i olakšice za mnoge poljoprivrednike, a od kako su se IT kompanije konačno uključile u poljoprivredu stvari se kreću samo nabolje.

TAJNA PONUDA PUTINA SEVERNOJ KOREJI: Ruski ATOMI menjaju BALANS SNAGA na poluostrvu?
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Vladimir Mrđan u Obrovcu na roditeljskom imanju drži ovce rase il de frans. Na farmi ima oko 400 ovaca, a ono što najpre privlači pažnju jeste objekat koji do sada nije viđen u Srbiji. Ideju za njega Mrđan je dobio na društvenim mrežama, a objekat je veoma jednostavno i najisplativije rešenje.

Vladimir Mrđan je čovek koji želi da pomera granice, a u tome i uspeva, što svojom posebnom farmom, što programom za farmu ovaca.

NE DOZVOLITE DA VAS PREVARE: Evo kako da prepoznate falsifikovane novčanice

Softver za farmu razvija već sedam meseci, a on može da računa koliko vas košta hrana, u svakom trenutku imate mogućnost da izvučete sve brojeve ovaca. Program je vredan i za matičenje, imate bolju kontrolu rada osnovnih matičnih službi i još mnogo drugih opcija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.