Posvađali se pred svima: Gabrijela polila Semira vodom, on nju gađao čašom! (video)

Izvor: Scandal.rs, 08.Nov.2015, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posvađali se pred svima: Gabrijela polila Semira vodom, on nju gađao čašom! (video)

Večeras u rijalitiju “Farma 6”, u toku pitanja gledaoca, Gabrijela i Semir ušli su u sukob, nakon čega je pevač izgubio kontrolu i gađao svoju bivšu devojku čašom!

Naime, dok su objašnjavali kako je došlo do veze između njih, kao i kako se završila ista, Semir je pomenuo Gabrijelinog brata Lazara. Pevačicu je to jako rezljutilo, te mu je rekla da prestane da ga pominje, i polila ga vodom po licu. Semira je to jako razljutilo, te je Gabi gađao čašom!

Pogledajte šta se dogodilo:

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Posvađali se pred svima: Semir gađao Gabrijelu čašom! (video)

Izvor: Svet, 08.Nov.2015

Večeras u rijalitiju “Farma 6”, u toku pitanja gledaoca, Gabrijela i Semir ušli su u sukob, nakon čega je pevač izgubio kontrolu i gađao svoju bivšu devojku čašom!. Naime, dok su objašnjavali kako je došlo do veze između njih, kao i kako se završila ista, Semir je pomenuo Gabrijelinog...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.