Pola “Farme” u policiji: I Maja Nikolić i Ivana Šašić dale izjavu!

Izvor: Svet, 05.Nov.2015, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pola “Farme” u policiji: I Maja Nikolić i Ivana Šašić dale izjavu!

Maja Nikolić izašla je danas sa imanja u Lisoviću kako bi dala izjavu vezanu za pretnje smrću koje joj je uputio Kristijan Golubović, tokom boravka u rijalitiju.
Pevačica se vratila na imanje i ispričala Vesni Vukelić Vendi da je dala izjavu u policiji.
Ona je rekla da je na saslušanju bila i Ivana Šašić, te da pretpostavlja da je zbog toga što je bila svedok >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << incidenta između Nikolićeve i Golubovića.
Danas je u policijskoj stanici u Barajevu saslušan i Kristijan Golubović
width="640" height="400" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Farma 6/Maja dala Izjavu za Kristijana sto… by zadkostellbokizadko
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Farmeri na saslušanju u policiji! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Nov.2015

Maja Nikolić, Ivana Šašić, Tamara Đurić, Alen Muković, Rade Lazić i Kristijan Golubović saslušani su danas u policijskoj stanici u Barajevu...  Maja Nikolić ispričala je Vesni Vukelić Vendi po povratku na imanje da je dala izjavu u policiji zbog pretnji smrću koje joj je uputio Golubović....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.