Pastirka kaže da je 15 godina dojila: Jednostavnije je

Izvor: B92, 19.Apr.2021, 08:38

Pastirka kaže da je 15 godina dojila: "Jednostavnije je"

Amanda Oven (46) ostavila je karijeru modela kako bi postala pastirka. Sa svojim suprugom Klajvom (67) ima devetoro dece, od 20-godišnjeg Rejvena do 4-godišnje Nenci. Gradsku vrevu zamenili su mirnim životom na farmi i zvezde su rijaliti emisije "Our Yorkshire Farm".

Oven je uz decu brinula o hiljadu ovaca i malenom smeštaju za turiste a kaže i da može da se pohvali 15 godina dugim stažom dojenja.

"Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne bih? Jednostavno je, pravilne temperature i kad si na vazduhu s ovcama, šta ćeš drugo da radiš", izjavila je za "Country & Town House".

"Dojenje je mnogo jednostavnija opcija kad ste na farmi nego priprema bočice", pojašnjava.

Sva deca su uključena u aktivnosti na farmi i oko nje, a svako može da pronađe nešto za sebe. Imaju kokoši, krave, ovce…

"Da bi sve funkcioniralo, svako mora da odradi deo posla", kazala je Amanda ranije.

Najstariji sin Ruben napustio je farmu zbog prakse koju mora da obavi kako bi dobio diplomu automehaničara. Na britanskom kanalu 5 uskoro treba da počne da se prikazuje četvrta sezona emisije koji je proslavio ovu porodicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.