Izvor: Press, 10.Okt.2018, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČICA IMA SINA, A PROSLAVILA JU JE PERVEZNA PESMA: Danas snima SEKSI klipove i ponosna je na sebe! (VIDEO)

Kada je odlučila da pre pet godina uđe u rijaliti "Farma" sebe je nazivala interenet senzacijom. Tada popularna Simonida Ačević imala je svoju pesmu "Hopa Cupa" koji je izvodila po lokalima u Srbiji i isticala kako bi svi trebalo da je nazivaju pevačicom.
Tokom boravka u rijalitiju za sebe je znala da kaže da su njene najveće vrline to što je otkačena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << opuštena i luda. Ujedno, to su joj bile i najveće mane. Iako je do samog kraja rijalitija boravila u kući, njen suprug Aleksandar objašnjavao je da najviše nedostaje sinu Petru koji je sve vreme iz porodičnog doma pratio šta njegova mama radi u kući.
 
PROBAJ NOVU DRUŠTVENU MREŽU! POŠALJI PRIČU NOVINARIMA KURIRA, KOMENTARIŠI BEZ CENZURE! KLIKNI NA LINK I PRIDRUŽI SE!



FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE
"Moja Simonida se odlično nosi sa svim situacijama na "Farmi". Iako neki misle da je ona na nižem intelektualnom nivou od njih, grdno se varaju. Osim što je obrazovana, jer je skoro pri kraju Filološkog fakulta, Simonida je izuzetno elokventna i govori nekoliko jezika. Na njenoj priči bi mogli da pozavide i pravi voditelji koji se busaju po farmi, hvaleći se da su odlični u svom poslu", izjavio je jednom prilikom Aleksandar Ačević.
 
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE
Pored "Farme", Simonidu smo gledali i u "Parovima". Danas nemamo priliku da je gledamo u ovoj vrsti zabavnih programa, ali je zato aktivna na društvenim mrežama gde redovno snima seksi video klipove u donjem vešu i komentariše trenutke iz svakodnevnog života, ali i iz rijalitija.
 
Mnogi ističu da to nije primereno za majku jednog maloletnog deteta, Simonidu ne dotiču komentari.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.