O NJENOM TROŠKU: U OVOM STANU su Marija Ana i Filip živeli dok su bili u velikoj ljubavi! (FOTO)

Izvor: Press, 24.Jan.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O NJENOM TROŠKU: U OVOM STANU su Marija Ana i Filip živeli dok su bili u velikoj ljubavi! (FOTO)

Tu su proveli najlepše zajedničke trenutke!
Pevačica Marija Ana Smiljanić i maneken Filip Đukić uplovili su u ljubavnu romansu tokom boravka u rijalitiju ''Farma'', nakon čega su vezu i nastavili, a njihov odnos bio je veoma turbulentan!




Autor: E-stock/Danijel Milutinović >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<


Naime, Marija Ana i Filip više puta su raskidali i mirili se, a razlog je uglavnom bio Đukićeva ljubomora!



PROČITAJTE JOŠ: FILIPU NEĆE BITI SVEJEDNO KAD OVO ČUJE! Bane priznao: Vodio bih LJUBAV SA NJOM!




Autor: E-stock


Pevačica se sinoć pridružila svom sada već bivšem dečku u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'', a njen ulazak za njega bio je potpuno neočekivan. Kako je rekla, ona je rešila da stavi tačku na njihov odnos neposredno pred njegov ulazak u ''Zadrugu''.




Autor: E-stock


Tokom sinoćnje emisije, pre nego što se pridružila zadrugarima u Beloj kući, ona je govorila o zajedničkom životu sa Filipom, a tom prilikom je priznala da ga je izdržavala, budući da je on živeo u stanu koji je ona iznajmljivala na Kanarevom brdu. Filip u to vreme nije bio zaposlen, a ona je novcem koji je zarađivala na nastupima izdržavala oboje!




Autor: E-Stock Danijel Milutinović



Autor: E-Stock Danijel Milutinović


Ekipa portala Pink.rs prošlog leta posetila je stan u kojem su Marija Ana i Filip živeli zajedno, a u to vreme bili su u velikoj ljubavi. U međuvremenu, oni su se odselili iz ljubavnog gnezda na Kanarevom brdu gde su proveli najlepše zajedničke trenutke, a pogledajte kako je izgledao stan u kojem u živeli zajedno:




Autor: E-Stock Danijel Milutinović




Nastavak na Press...






Povezane vesti

Marija Ana Smiljanić zbog plastične operacije grudi GUBILA SVEST I TRPELA NESNOSNE BOLOVE!

Izvor: Scandal.rs, 24.Jan.2018

Marija Ana Smiljanić pre dva dana je postala učesnik rijalitija “Zadruga”, a njenom ulasku najviše se obradovao njen bivši dečko Filip Đukić. Marija Ana i Filip su započeli vezu u rijalitiju “Farma”, a van imanja uspeli su zajedno da ostanu godinu i po. Marija Ana je pred ulazak u “Zadrugu”...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.