NJIHOVA NAJVEĆA NOĆNA MORA JE ON! Evo ko je STIGAO u ZADRUGU (VIDEO)

Izvor: Press, 11.Sep.2017, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJIHOVA NAJVEĆA NOĆNA MORA JE ON! Evo ko je STIGAO u ZADRUGU (VIDEO)

Svi ga znaju, ali ga niko nije očekivao.
Foto: Printscreen

Prvih par dana zadrugari su ostavljeni da se sami prilagode novom okruženju. Kako je higijena na veoma niskom nivou, bilo je neophodno da se pojavi neko ko će ih dovesti u red. 
Produkcija "Zadruge" odlučila je da im pošalje čoveka koji je vodio računa o životinjama i o higijeni u svim sezonama rijaliti šou-a "Farma". >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << U pitanju je Dragan Mladenović Proka. 

Čim je ušao u kuću Proka je naredio da se svi okupe, a odmah potom krenuo je u šetnju po kući i imanju. Našao je ogroman broj zamerki, a posebno je kivan bio zbog toga što niko ne vodi računa o životinjama.
- Vidite šta je balege ovde, ovo niko nije očistio. Krave moraju da se pomuzu jednom ujutru i jednom posle podne - bio je jasan Proka po tom pitanju.
Proka je naredio da vođa odredi ko će i šta tačno raditi kao i da se održi sastanak gde će svi razgovarati o budućim obavezama. Takođe je rekao da nije isključeno da će ih opet posetiti danas u toku dana. Prokin neočekivani dolazak u "Zadrugu" i reakcije učesnika možete pogledati u videu ispod.

Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.