“NE MOŽEŠ BITI TOLIKO GLUP…” Nakon što je Kristijan OPLEO po Staniji, stigao i ODGOVOR koji će ga RAZBESNETI

Izvor: Svet, 07.Okt.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“NE MOŽEŠ BITI TOLIKO GLUP…” Nakon što je Kristijan OPLEO po Staniji, stigao i ODGOVOR koji će ga RAZBESNETI

Učesnik “Farme”, Kristijan Golubović, koji se trenutno nalazi u zatvoru, javno se obratio Staniji Dobrojević i pojedinim njenim cimerima u “Zadruzi”, a ovo se nije dopalo onima sa kojima je starleta bliska.

Kristijanu se, naime, nimalo ne dopada što Stanija priča o njemu u lošem kontekstu, te joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je poručio da će biti haos ukoliko uđe u narednim mesecima u “Zadrugu 2”, a šta je sve imao da kaže poslušajte u klipu iznad. Sada je na društvenim mrežama osvanuo odgovor tima koji vodi profile Stanije Dobrojević na društvenim mrežama, o kojima se i te kako priča.
Na Stanijinoj stranici citiran je književnik Ivo Andrić, a ove reči će, sasvim sigurno, razbesneti Golubovića.
– Nakon obraćanja Kristijana Golubovića reči su suvišne i zato ćemo citirati našeg velikana: “Nikada ne možeš biti toliko glup koliko ja mogu biti gluv. Nikada ne možeš da budeš toliko alav, koliko ja mogu da dam. Nikada ne možeš da srušiš koliko ja mogu iznova da sagradim. I nikada ali baš nikada ne možeš da budeš toliko zao, koliko ja mogu da budem dobar” – piše u obraćanju javnosti.
SvetInstagram
The post “NE MOŽEŠ BITI TOLIKO GLUP…” Nakon što je Kristijan OPLEO po Staniji, stigao i ODGOVOR koji će ga RAZBESNETI appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.