Lepa Lukić napala Kaću Živković: Jel treba da pričamo da si ti prostitutka?!

Izvor: Svet, 27.Dec.2015, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Lukić napala Kaću Živković: Jel treba da pričamo da si ti prostitutka?!

Pevačica Lepa Lukić i Grandova zvezda Katarina Živković verbalno su se sukobile danas u emisiji “Farma – narod pita”, kada je Kaća rekla da su farmeri koji su vredni izuzetno dosadni, što je njenu stariju koleginicu sasvim razljutilo.
Miloš i Radašin su vredni, svaka čast, ali nisu zanimljivi. Ništa drugo nisu pokazali. Nije lepo što se drugi svađaju, ali meni je to zanimljivo i ja to gledam”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << rekla je Kaća i prisetila se svog učešća u “Farmi”:
“Uopšte ne mora da pobedi onaj koji je vredan. Pa u mojoj sezoni trebalo je onda da pobedi Marijan Rističević a ne ja koja sam imala ljubavnu aferu i mazala nokte po ceo dan”
Kraljici narodne muzike se nije dopalo Kaćino izlaganje.
To je farma, mora da se gleda ko radi. Pa ja sam u ovim godinama prala brdo sudova. Meni je Miloš odličan i ne treba tako da pričaš. Zar je zanimljivo da slušamo kako ti radiš ispod plavog mosta. Je l’ bi volela da ti to neko kaže“, brecnula se Lepa, a prenosi alo.rs.
Ja ne podržavam one koje rade ispod mosta, ali tu sam gde sam. Ušla sam u rijaliti, spremna na sve, pa i tako nešto da mi kažu“, branila se Kaća”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lepa Lukić napala Kaću Živković: Jel treba da pričamo da si prostitutka?!

Izvor: Scandal.rs, 27.Dec.2015

Pevačica Lepa Lukić i Grandova zvezda Katarina Živković verbalno su se sukobile danas u emisiji “Farma – narod pita”, kada je Kaća rekla da su farmeri koji su vredni izuzetno dosadni, što je njenu stariju koleginicu sasvim razljutilo...“Miloš i Radašin su vredni, svaka čast, ali nisu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.