KADA LJUBAV I LJUDSKOST POBEDE: Maltretirana i mučena koza našla dom u naručju divnih ljudi

Izvor: NaDlanu.com, 13.Avg.2014, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KADA LJUBAV I LJUDSKOST POBEDE: Maltretirana i mučena koza našla dom u naručju divnih ljudi

Uzgajači koza na jednoj farmi su se uvek fenomenalno brinuli o svojim životinjama. Na žalost, dve su im ukrali, a onda...

...su pročitali oglas u novinama koji je glasio da neko poklanja kozu. Odmah su se dogovorili da se jave na oglas i odu po tu kozu. Međutim, ono što su videli potpuno ih je potreslo!

Nije bila u pitanju jedna od njihovih ukradenih koza. Ova beba kozica je bila neka druga, ali u strašno >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << lošem stanju... našli su je vezanu lancem koji je bio umotan oko nekog stuba.

Bili su u potpunom šoku stanjem u kom su je našli. Uzeli su malenu kozu i poneli je kući istog trena. Koza je odmah počela da se mazi sa ženom i osetila se prijatno u njenom krilu.

Kozica je bila mokra, tresla se nekontrolisano i ispuštala strašne zvuke.

Na njoj su se videli krv i ujedi svuda po licu. Mali psi su je jurili i ujedali.

Staviili su je u tuš kabinu, ugrejali je i oprali.

Dali su joj antibiotike, vitamin B i probiotike...

Sada se polako oporavlja ali svaki put kada joj 'roditelja' nema na vidiku, uspaniči se.

Šta vi mislite o ovoj pričici?

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

KADA LJUBAV I LJUDSKOST POBEDE: Maltretirana i mučena koza našla dom u naručju divnih ljudi! (FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 13.Avg.2014

Uzgajači koza na jednoj farmi su se uvek fenomenalno brinuli o svojim životinjama. Na žalost, dve su im ukrali, a onda.....su pročitali oglas u novinama koji je glasio da neko poklanja kozu. Odmah su se dogovorili da se jave na oglas i odu po tu kozu. Međutim, ono što su videli potpuno ih je potreslo!..Nije...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.