Golubović nema dilemu: Evo za koju ženu se Kristijan opredelio!

Izvor: Scandal.rs, 27.Nov.2015, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golubović nema dilemu: Evo za koju ženu se Kristijan opredelio!

Nakon što je izbačen sa Farme, Kristijan je najpre ceo jedan dan proveo sa Balerinom, a tek onda se javio svojoj supruzi. Međutim, Golubović vrlo dobro zna kojoj od njih dve će se vratiti.

Iako se sve vreme nagađa o tome za koju će ženu Kristijan da se odluči kada izađe sa Farme, i bez obzira na to što je juče ceo dan proveo sa Balerinom, Kiki >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << se ipak odlučio za svoju suprugu Ivanu.

Ja je ne bih menjao za milion Balerina i Stanija. Svašta pišu i pričaju, ali neka, ja sam to navikao. Ja sada idem kod moje žene, a nek oni pričaju”, kaže žestoki momak za Blic.

A kakvu ulogu ima Balerina u njegovom životu Golubović objašnjava:

Balerina je došla da me ispoštuje kao prijatelja, proveli smo jušerašnji dan zajedno, družili se, pričali, ručali i to je to. Kada sam ja u pitanju, nju ne interesuje ni nagrada, ni ništa”

Dakle, ni Stanija ni Balerina, već je Kristijanova odluka pala na Ivanu i dete.

A ako se kojim slučajem vrati na Farmu, evo kako Kiki zamišlja da bi to trebalo da izgleda:

Voleo bih da uđemo u paketu, ja , Zorica, Balerina i Milići. To bi bio haos

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.