GDE SU I ŠTA RADE POBEDNICI FARME? Neki su pobegli u Ameriku, neki planiraju bebu, a jedna od njih danas zarađuje BAHATU SUMU NOVCA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE SU I ŠTA RADE POBEDNICI "FARME"? Neki su pobegli u Ameriku, neki planiraju bebu, a jedna od njih danas zarađuje BAHATU SUMU NOVCA

Snašli se...

Od prve "Farme" prošlo je više od deset godina, a evo gde su danas pojedini farmeri koji su bili zanimljivi srpskoj javnosti.

Prvu pobedu odneo je Milan Topalović Topalko koji je tada zaradio 100.000 evra.

- Pare ću potrošiti na pesme i stan - rekao je tada bivši učesnik „Zvezda Granda”.

A post shared by Milan Topalovic (@topalko.top) on Dec 20, 2019 at 2:54am PST
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tada je sa suprugom i ćerkom prešao u Beograd, iznajmio stan, kupio automobil i uložio ostatak para u album. Tada je izjavio i da više neće učestvovati u rijalitijima.

Naredne godine trijumfovao je njegov stariji kolega Miloš Bojanić. Folker veruje da je narod glasao za njega, jer je bio žrtva Ivana Fecea Firčija i Dragana Marinkovića Mace, dok pojedinci smatraju da je to dobro odglumio.

- Svi su me napadali, i to samo zato što sam bio dete sa sela i znao sve da radim - rekao je Bojanić, koji se nedavno pojavio i u „Zadruzi 3”, ali je posle mesec dana napustio rijaliti żbog puta u Ameriku.

A post shared by Bojanic Milos (@b.bojanic) on Nov 4, 2018 at 2:28am PST

Na jesen iste godine emitovana je „Farma 3”. Pevačica Katarina Živković osvojila je simpatije gledalaca, posebno zbog romanse sa Banetom Jankovićem.

...zapali grad,obuci nesto baaaasss kratko 😈🎆🥂🎊😋 #lasvegas #ortodoxnewyear #2020

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on Jan 13, 2020 at 10:06pm PST

- Pre Farme sam imala baš malo posla. Saša Popović me je ubedio da uđem u rijaliti kako mi karijera ne bi propala - rekla je tada Kaća, koja je pobedu unovčila tako što je postala jedna od najtraženijih pevačica i sada po nastupu zarađuje oko 4.000 evra!

Starleta Stanija Dobrojević trijumfovala je u “Farmi 6”.

Srecno Badnje vece. Srecan Bozic ✨✨

A post shared by STANIJA 💎 (@stanijadobrojevic) on Jan 6, 2020 at 10:57am PST

Ostala je upamćena po bliskom odnosu sa Kristijanom Golubovićem, koji joj je posle rijalitija tražio polovinu nagrade. Ona mu je tada dala 12.000 evra. lako je novac izgubila, dobila je skoro milion pratilaca na Instagramu i veliku popularnost. Na rijaliti scenu se vratila u „Zadruzi 2”, gde je našla ljubav. Trenutno je u Americi sa dečkom Markom Markovićem, s kojim planira brak i decu.

Pogledajte u galeriji kako danas izgledaju pobednici "Farme".

A post shared by Milan Topalovic (@topalko.top) on Oct 1, 2019 at 9:49am PDT

A post shared by Bojanic Milos (@b.bojanic) on Mar 1, 2018 at 10:46am PST

@hit_informer 💋

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on Jan 8, 2020 at 1:47pm PST

RETROSPEKTIVA DECENIJE 📸 Tacno je punih 10 godina od mog prvog pojavljivanja u javnosti sa naslovnom CKM-a i takmicenjem u Holivudu! Bila je ovo jedna SURVIVOR decenija! Puno uspona, padova... Zanimljiva dekada. Al dosta sa njom! Zeljno iscekujem i radujem se novim momentima, novoj deceniji... mirnijoj, skroz drugacijoj! ✨🙏🏻✨ SRECNA SRPSKA NOVA GODINA! Volim vas, S ❤️

A post shared by STANIJA 💎 (@stanijadobrojevic) on Jan 13, 2020 at 12:26pm PST

BONUS VIDEO: Folkerka u minijaturnim gaćama pleše na BAZENU, uvija se oko njega, roditelji deci pokrivaju oči (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.