Dečko joj je posle Farme KUPIO SKUPOCENI POKLON, a ona ga ostavila i UDALA SE ZA DRUGOG: Evo kako danas izgleda Daria Stanojević!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 07:08

Dečko joj je posle Farme KUPIO SKUPOCENI POKLON, a ona ga ostavila i UDALA SE ZA DRUGOG: Evo kako danas izgleda Daria Stanojević!

Završila je i fakultet!

Nekadašnja učesnica "Farme", pevačica Daria Stanojević, sada Vujović, dok je boravila na imanju u Lisovićima, gotovo svakog dana spominjala je svog bivšeg verenika Sašu Đuričića, koji joj je po izlasku iz rijalitija poklonio luksuzan automobil i pitao je da se uda za njega.

Ona je tada pristala, ali nekoliko meseci kasnije odlučila je da raskine veridbu i otkaže svadbu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kao razlog ovakvog poteza navodila je to  što se ona i tadašnji verenik nisu slagali u mnogim stvarima.

- Ideja o raskidu dugo je bila u mojoj glavi jer takve odluke ne donosim ishitreno. Prelomila sam kada sam shvatila da se stvari ne mogu promeniti. Želim da naglasim da vezu sa Sašom nisam okončala zbog nekog novog, niti nekog starog dečka, kako se spekulisalo, već isključivo zbog razlika u karakteru. To je jedini razlog – ispričala je tada Daria za domaće medije.

Darija se nakon raskida veridbe povukla sa javne scene, udala se na Paliću za svog izabranika Spasoja Vujovića i sada ima dvoje dece Branka i Uroša.

U međuvremenu je završila i Filološki fakultet u Beogradu.

Ona često objavljuje fotografije sa svojim suprugom na društenim mrežama, a pevačica i danas izgleda prelepo.

A post shared by Daria Vujovic (@d_a_r_i_a__official)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.