DOBILA OTKAZ? NIJE SE SNAŠLA? Produkcija PROGOVORILA o Tamari Đurić posle VIŠE od mesec dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBILA OTKAZ? NIJE SE SNAŠLA? Produkcija PROGOVORILA o Tamari Đurić posle VIŠE od mesec dana

Nema je dugo u emisijama.

Bivša učesnica rijalitija "Farma" Tamara Đurić početkom "Zadruge 3" oprobala se i kao voditeljka ovog rijaliti programa, ali više od mesec dana ne gledamo emisije ovog rijalitija u kojima je ona domaćin.

Po gradskim kuloarima počele su da kruže priče da se Tamara nije dobro snašla kao voditeljka, te da je zbog toga dobila otkaz na "Pinku", a sada su iz produkcije progovorili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o njenom statusu.

- "Pink" i dalje sarađuje sa Tamarom - kratko su za "Pulsonline" poručili sa ružičaste televizije, a na pitanje zašto je nema dugo u programu nisu dali odgovor.

Podsećamo, tokom jedne emisije u "Zadruzi" koju je vodila Tamara izbio je skandal kada je učesnica rijalitija Tara Simov voditeljku nazvala "prostitutkom". Nakon ovog ispada Taru je produkcija novčano kaznila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.