DANAS JE UDATA i bavi se DRŽAVNIM POSLOM: Evo koliko se od Farme do danas promenio život Dragane Milošević Balerine

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2022, 19:08

DANAS JE UDATA i bavi se DRŽAVNIM POSLOM: Evo koliko se od Farme do danas promenio život Dragane Milošević Balerine

U rijaliti ušla zbog bivšeg dečka pevača.

Učesnica druge sezone rijaliti programa “Farma” Dragana Milošević, poznata i kao bivša devojka Nemanje Stevanovića, sada živi potpuno drugačiji život.

U rijaliti je ušla kao balerina, a tada je bila zanimljiva situacija na imanju Lisović, jer je učesnik bio i Nemanja sa svojom tadašnjom devojkom pevačicom Milenom Ćeranić.

Druga sezona rijalitija ostala je upamćena po brojnim svađama i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brutalnim okršajima između Dragane, Nemanje i Milene. Dragana je do kraja ostala na imanju, i samim tim zauzela treće mesto.

Danas, Miloševićeva živi potpuno drugačije, udala se, a ostvarila se i kao majka i na svet donela sina Kostu. Prestala je da se bavi javnim poslom, uživa u ulozi majke i trenutno radi u Elektroprivredi.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VERILA SE U BURDŽ KALIFI: Nekadašnja zadrugarka i bivša Đeksonova devojka DANAS živi život iz snova

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2022, 07:58

Evo kako ona sada izgleda!..Nekadašnja učesnica Zadruge 1 i pevačica Andrijana Radonjić nakon završetka rijalitija i raskida sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom potpuno se posvetila građenju muzičke karijere...S druge strane, Andrijana se u međuvremenu i verila. Njen dečko Fran Mikulić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.