DALILA JE BILA PROSTITUTKA! Bojanić opleo po Dragojevićkoj, pa otkrio TAJNE Zadruge - kamera ovo NE HVATA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DALILA JE BILA PROSTITUTKA!" Bojanić opleo po Dragojevićkoj, pa otkrio TAJNE Zadruge - kamera ovo NE HVATA!

Nije štedeo reči...

Miloš Bojanić je pre par dana napustio "Zadrugu 3", nakon mesec dana učešća. Pevač je odmah po izlasku iz rijalitija otputovao u Ameriku, radi potpisivanja određenih papira zbog zelene karte koju poseduje. To je bio i razhlog odlaska iz rijalitija, a ne Dalila Dragojević koju je nazvao vehabijom. Zbog toga je kažnjen dvonedeljnim honorarom.

Kao i pre 10 godina, kada je pobedio u "Farmi", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miloš je i ovaj put ostavio traga, kako svađama i provociranjem, tako i kvalitetnim radom. Pre nego što se ukrcao u avion za Ameriku, pevač je za "Kurir" osuo paljbu po nekim učesnicima, a otkrio je i kada se vraća u rijaliti i pod kojim uslovima.

- U tunelu sam na aerodromu u Cirihu. Svakih šest meseci moram da uđem u zemlju zbog potpisa.

- U prethodnom rijalitiju ste kažnjeni zbog pominjanja Jevreja. Zar niste naučili na toj grešci pa ste sad Dalilu nazvali vehabijom?

- Ja Dalilu uvredio na nacionalnoj osnovi? Znate li šta znači vehabizam? To nije ni vera, ni nacija, već kriminalna radikalna islamska organizacija koju finansiraju arapske zemlje da se bore protiv džihada i hrišćanstva. Oni zloupotrebljavaju religiju radi ostvarivanja svojih ciljeva. Ne znam zašto se ona uvredila, kada je poznato da su njen otac i stric bili vehabije, imate na internetu. I ona je sama ranije pričala, kada je plakala i glumila ucveljenu devojku. Vi treba da se obratite muftiji i on će vam dati pravo tumačenje. Oni se ograđuju od te organizacije, muslimani i Bošnjaci imaju velike probleme s njima. Samo ih ludaci podržavaju. Jeste li vi ludaci, pošto kažete da ja vređam na nacionalnoj osnovi? Pa kako vas nije sramota da me osuđujete i stavljate u koš da sam ja šovinista?

- Mi vas ne osuđujemo.

- Ma jeste, ajde da vam poverujem.

- Da li ste se uplašili Dalilinih pretnji?

- Bila je uverljiva kada mi je pretila vehabijama i stalno mi je govorila da ću živeti samo tri godine. Vi ne čujete šta mi je ona tiho govorila za stolom, nego samo ono na glas, onako drsko i bezobrazno. Zašto ću ja živeti samo tri godine? Prstom mi je pred očima pretila.

- Kakva je ona osoba?

- Ona? Pa sponzoruša koja se svojevremeno bavila prostitucijom po Švajcarskoj. Menjala je muškarce kao čarape. Ta Morenova pet godina u rijalitiju završava fakultet, uskoro će i da doktorira. Pa da li ste gledali "Parove"? Kako ono kaže: "Siđi Mlađo, siđi Mlađo". Posle bio Dado, pa Mladen Vuletić. Mladen je na poligrafu rekao da je prostitutka. O čemu se tu radi? Pa ko koga za*ebava? Gledali ste njeno plakanje i objašnjavanje za porodicu, samo se pravite ludi.

- Ko je najaljkaviji i najprljaviji učesnik "Zadruge"?

- Svi komplet! Prde, smrde... Smrdi wc, dnevni boravak, soba, ma svaka prostorija. Niko ne pere ništa. Da nije Cece Kitić, niko ne bi imao čist tanjir.

- Hoćete li se vratiti?

- U utorak se vraćam iz Amerike. Izašao sam iz rijalitija privremeno, tako da svakako moram da se vratim. Međutim, hitno moram da se sastanem s vodećim ljudima, odnosno Željkom Mitrovićem, da porazgovaramo. Imaću drugačije zahteve, više neće biti pljuvanja, polivanja vodom. U suprotnom, neću učestvovati.

- Jesu li tačni navodi Lepog Miće da vas je Lepa Brena razvela od prve supruge?

- Ma kakvi, to su gluposti i budalaštine. Zaboravite te priče. Mića nikad nije video moju bivšu ženu, nema on pojma. Mi smo se sporazumno razveli kao dve normalne osobe i normalno funkcionišemo s našom decom. O Milošu Bojaniću priča Lepi Mića, možeš misliti. Ma ko je on uopšte, šta je on i gde je on? Ali vama sigurno nema razlike između nas dvojice, mi smo vam isti.

- Hoćete li se ikada pomiriti sa Saškom Karan?

- Žena je na lekovima, nju ne treba dirati jer nije zdrava. Pije nešto za živce i stalno ima neke tikove, neartikulisane pokrete, skače. Žena je bre bolesna! Ja sam sumnjao tamo, a kada sam izašao iz "Zadruge" saznao sam i neću da diram bolesnu osobu, neka se ludira sama, bez mene - završava Bojanić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

HIT SNIMAK KIJE I SLOBE: Sreli se na reviji, nisu hteli da se pozdrave, pa ih NATERALI da sede zajedno (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.