Izvor: Scandal.rs, 17.Avg.2018, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠI FARMER JE BIO U VEZI SA KATARINOM GRUJIĆ, A DANAS IZGLEDA NIKAD VRELIJE I EVO OD ČEGA ŽIVI!

Pobegao je od javnog života, a danas ga ispunjava rad u struci. Bivši maneken Boris Stamenković učestvovao je u rijaliti šouu “Farma 5” 2013. godine. Ovo njegovo učešće obeležila je emotivna veza sa pevačicom Katarinom Grujić, koju su nastavili i posle rijalitija. Veza Borisa i Katarine u spoljnom svetu trajala je oko godinu dana, a The post BIVŠI FARMER JE BIO U VEZI SA KATARINOM GRUJIĆ, A DANAS IZGLEDA NIKAD VRELIJE I EVO OD ČEGA ŽIVI! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SEĆATE LI SE NEMEŠA IZ VELIKOG BRATA? Bio je SLOBA PRE SLOBE, a kako ovaj čovek danas IZGLEDA! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 17.Avg.2018

Nikola Nemešević Nemeš bio je seks simbol i miljenik ženske publike dok je trajao Veliki Brat 2011. godine, a najpoznatiji je po vezi sa sa Šibenčankom Marijanom Čvrljak, koja je bila udata kad su počeli vezu, u rijalitiju. Dakle, Nemeš je bio prvi koji je počeo sezonu prevare u rijalitijima,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.