Zukorlić najavio izgradnju moderne škole u Sjenici

Izvor: SandzakPress.net, 17.Okt.2021, 19:57

Zukorlić najavio izgradnju moderne škole u Sjenici

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja akademik Muamer Zukorlić danas je putem društvene mreže Facebook najavio izgradnju moderne osnovne škole u Sjenici. Zukorlić je uz fotografije projekta izgleda škole napisao: “U Sjenici nova osnovna škola za 22. vijek. Gradimo…Samo pravo.” The post Zukorlić najavio izgradnju moderne škole u Sjenici appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić potvrdio – Na zahtjev SPP-a nove škole u Novom Pazaru i Sjenici

Izvor: SandzakPress.net, 17.Okt.2021

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao da je u posljednjih nekoliko godina uloženo je 200 miliona eura u obnovu škola u Srbiji, a kako je dodao na redu su škole u Novom Pazaru i Sjenici. Po jedna osnovna škola u Novom Pazaru i Sjenici bit će izgrađene na zahtjev Stranke pravde i pomirenja. Lider...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.