Za 60 sekundi se sve promenilo u Zadruzi! Ukućani uneli OVO kroz kapiju - kriva Luna! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2018, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za 60 sekundi se sve promenilo u Zadruzi! Ukućani uneli OVO kroz kapiju - kriva Luna! (VIDEO)

Svi bulje u kusu.

Zadrugari su u toku večeri imali mogućnost da na sve moguće načine pokažu svoje glumačke sposobnosti, a to su iskoristili u spektakularnoj emisiji ,,Naših pet minuta".

Borba je do samog kraja bila neizvesna, a takmičari su se podelili u osam grupa i na sebi svojstven način izdominirali onako kako najbolje znaju.

Međutim, gledaoci kraj malih ekrana su putem Fejsbuk glasanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doneli odluku da pobednički tim bude prva grupa koju čine Mina Vrbaški, Nemanja Tošić, Jovica Putniković, Luna Đogani, Adam Đogani i Branislav Radonjić Brendon.

Gledaoci su glasali za svoju junakinju, Lunu, te je ona najviše "kriva" što će ukućani imati šta da pojedu do kraja nedelje, kao i što će imati kafu, grickalice, deterdžent za čišćenje. Da podsetimo, namirnica je u Beloj kući ponestalo, kao i sredstva za higijenu.

Pogledajte rezultate

Oni su od Velikog šefa dobili i nagradu, a to je budžet od 1000 dinara. Oni su odmah nakon obaveštenja da su poneli titulu pobednika krenuli do prodavnice gde su imali mogućnost da u roku od 60 sekundi kupe sve namernice u tom iznosu.

Kako je izgledala njihova kupovina pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.