Viktor Orban poručio Čaku Norisu: Ja sam ulični borac

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2018, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor Orban poručio Čaku Norisu: Ja sam ulični borac

Mađarski premijer Viktor Orban sreo se sa američkim glumcem Čakom Norisom u Mađarskoj, kojem se predstavio kao "ulični borac" i požalio da ga liberali mrze više nego predsednika SAD Donalda Trampa.

Na video snimku, koji je objavljen na Fejsbuk nalogu Orbana, vidi se kako je Orban govorio o svom skromnom odrastanju u malom selu, dok se sa Norisom vozio da posmatraju operaciju obuke za borbu protiv terorizma.

- Znaš, ja sam u suštini ulični borac. Ne potičem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz elite. Dolazim iz malog sela, 40 kilometara odavde - rekao je Orban američkom glumcu, poznatom po ulogama u filmovima o borilačkim veštinama.

Mađarski premijer istakao je da je 90 odsto komentara o njemu negativno.

- Liberali me mrze - rekao je Orban.

- Kao Trampa? - upitao je Noris.

Na to je Orban odgovorio "malo više od toga".

Noris boravi u poseti Mađarskoj u okrviru dobrotvorne inicijative.

U saopštenju za Juronjuz, portparol kancelarije Orbana rekao je da Noris boravi u poseti Mađarskoj kako bi održao prezentacije.

"Tokom boravka, on se sastao i sa premijerom Viktorom Orbanom", navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ORBAN SE POŽALIO ČAKU NORISU: Ja sam ulični borac, mrze me više od Trampa! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 29.Nov.2018

Mađarski premijer Viktor Orban sreo se sa američkim glumcem Čakom Norisom u Mađarskoj, kojem se predstavio kao "ulični borac", i požalio da ga liberali mrze više nego predsednika SAD Donalda Trampa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.