„Vi ste meni dužni“: Ogrebali mu auto, pa mu ostavili zapanjujuću poruku (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 29.Nov.2022, 12:10

„Vi ste meni dužni“: Ogrebali mu auto, pa mu ostavili zapanjujuću poruku (FOTO)

Dešava se da prilikom manevrisanja na parkingu malo neveštiji vozači ogrebu ili udare susedno vozilo.
Ukoliko vozač oštećenog vozila nije prisutan, običaj je da mu onaj koji je odgovoran za nastanak oštećenja ostavi zakačenu cedulju za brisače sa svojim podacima, kako bi nadoknadio štetu, mada se sve češće dešava da počinilac samo pobegne bez traga i glasa.
Vlasnika jednog ogrebanog automobila na parkingu u Splitu zaista je dočekala okačena poruka, doduše nešto drugačije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sadržine nego što je očekivao.
Foto: Facebook / Prometne zgode i nezgode „Ja sam vam ogrebao auto i dužni ste mi 200 kn. Tolika je šteta na mom Mercu. Niko“, piše u poruci koju je osoba ostavila na oštećenom vozilu.
Foto: Facebook / Prometne zgode i nezgode Poruka je osvanula na Fejsbuk stranici „Prometne zgode i nezgode“ i odmah po objavljivanju je postala viralna, a nisu izostali ni brojni komentari.
„Kako piše, tako i vozi“, „Očito piše i upravlja autom – nogama“, „IQ kao prosečna temperatura vazduha na Islandu“, „A kao Mitsubishi ne valja? Zato šta je japanski? Mrš!“, „Je*o me pas ako ne bi pola grada prevrnuo da ga nađem nakon takve poruke“,
„Krkan“,  „A ime mu je neko pomogao da napiše, vidi se iz aviona“, „Ima li igde luđeg sveta“ „Možda ga je neko gledao, pa je pisao da ispadne fer“, komentarisale su naše komšije na društvenim mrežama.
Izvor: Index, Facebook / Prometne zgode i nezgode
Ostavi mi muža k*rvo: Prevarena žena uništila BMW suprugove ljubavnice (FOTO)

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.