Velika saobraćajka na izlazu iz Beograda: Stvorile se kilometarske kolone, ima mrtvih

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2017, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika saobraćajka na izlazu iz Beograda: Stvorile se kilometarske kolone, ima mrtvih

Na terenu Hitna pomoć, policija i vatrogasci

Muškarac je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 23 sata dogodila na auto-putu Beograd-Novi Sad pre isključenja za Novu Pazovu a u blizini Banovaca.

TRAGEDIJA NA AUTOPUTU BEOGRAD - NIŠ: Povređeni se prevoze u Urgentni, IMA MRTVIH

Nastradao je vozač "folcvagen kedija" beogradskih tablica crvene boje koji se iz zasada nepoznatih razloga vozeći velikom brzinom zakucao u šleper makedonskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << registarskih oznaka.

Teretno vozilo je bilo zaustavljeno u desnoj traci auto-puta, jer je vozač šlepera stao da pomogne kolegi čije se vozilo pokvarilo.

Muškarac je poginuo na licu mesta, a na mesto nesreće brzo su stigli ekipe Hitne pomoći, policija i vatrogasci, koju su iz smrskanog automobila izvlačili telo poginulog.

Dok je trajao uviđaj policije iz Nove Pazove i Novog Sada, saobraćaj se na toj deonici odvijao usporeno.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŽAK UDES NA AUTOPUTU: Kedi se "zakucao" u šleper, poginuo muškarac; Stvorene kilometarske kolone

Izvor: Večernje novosti, 18.Okt.2017

Muškarac je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se oko 23 sata dogodila na auto-putu Beograd-Novi Sad pre isključenja za Novu Pazovu a u blizini Banovaca. Na auto-putu se stvorene kilometarske kolone Muškarac je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 23 sata dogodila...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.