Izvor: Radio 021, 06.Dec.2018, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Vrata voza mu priklještila ruku, zamalo stradao

Nakon što su mu vrata voza podzemne železnice priklještila ruku, jedan muškarac iz Sidneja zamalo je završio na šinama ispod voza.

Na video-snimku kamere za nadzor, koji je kompanija "Sydney Trains" postavila na svojoj stranici na Fejsbuku, vidi se čovek koji trči da uđe u voz čija se vrata zatvaraju pred polazak sa stanice.

U trenutku zatvaranja čovek stiže do voza i pokušava da spreči da se vrata zatvore pružajući ruku kroz njih, ali u tome, ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ne uspeva. Vrata se zatvaraju, voz kreće i povlači čoveka.  Čovek počinje da trči za vozom i u jednom trenutku pada na peron. Oslobađa ruku iz vrata i uspeva da se zadrži na peronu dok voz velikom brzinom protutnji na par centimetara od njega.

Ovaj dramatični slučaj jedan je u nizu sličnih incidenata koji su se dogodili u sidnejskoj podzemnoj železnici u poslednjih godinu i po.  U tom periodu teže ili lakše je povređeno 110 ljudi, od čega su u 41 slučaju bili zaglavljeni ekstremiteti putnika između vrata.

Autor: B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.