Saopštenje organizacije Budi Human: Ministarstvo zdravlja uplatilo novac za lečenje Gavrila Đurđevića

Izvor: B92, 23.Jul.2021, 16:31

Saopštenje organizacije Budi Human: Ministarstvo zdravlja uplatilo novac za lečenje Gavrila Đurđevića

Upravo je na namenski račun malog Gavrila Đurđevića proknjižena uplata Ministarstva zdravlja Vlade Republike Srbije u iznosu od 35.589.764,33 dinara.

Organizacija Budi human oglasila se saopštenjem, nakon informacije da Ministarstvo zdravlja još uvek nije uplatilo novac za lečenje malog Gavrila.

"S obzirom da su nas mnogi mediji zvali u poslednja 24h da pitaju za informaciju vezanu za sredstva koja je Vlada Republike Srbije namenila Gavrilu Đurđeviću, odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo da se na ovaj način obratimo celokupnoj srpskoj javnosti i svim medijima, da ne bismo svakome ponaosob odgovarali.

-

Sav novac će biti korišćen za dalje lečenje malog Gavrila u skladu sa pravilnikom Budi human fondacije", navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na račun malog Gavrila proknjižena UPLATA OD 300.000 EVRA

Izvor: Blic, 23.Jul.2021

Sredstva koja je Vlada Republike Srbije namenila Gavrilu Đurđeviću upravo su proknjižena, saopštili su iz fondacije "Budi human".

Nastavak na Blic...

Budi human: Uplaćen novac Ministarstva za Gavrila

Izvor: RTS, 23.Jul.2021

Na namenski račun malog Gavrila Đurđevića legla je uplata Ministarstva zdravlja u iznosu od 35.589.764,33 dinara, saopšteno je iz Fondacije "Budi human". . "S obzirom na to da su nas mnogi mediji zvali u poslednja 24 sata da pitaju za informaciju vezanu za sredstva koja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.