Izvor: RuskaRec.ru, 01.Feb.2017, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajina optužila Rusiju da je pogodila njen avion iznad Crnog mora

Iznad Crnog mora je za vreme trenažnog leta pogođen transportni avion, saopštio je pres-sekretar ukrajinskog predsednika Svjatoslav Cegolko. „Predsednika je o tome obavestio ministar odbrane Stepan Poltorak... Posada nije povrađena. Detalje će saopštiti ministarstvo odbrane”, napisao je Cegolko na svojoj stranici na Fejsbuku. Prema njegovim rečima, to se dogodilo u rejonu Odeskog gasnog nalazišta. Ministarstvo odbrane Ukrajine je saopštilo da je transportni avion VMS AN-26 pogođen iz streljačkog oružja sa ruskih bušotina.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija gađala ukrajinski avion iznad Crnog mora?

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2017

"Na transportni avion tokom demonstrativnog leta iznad Crnog mora otvorena je vatra", izjavio je portparol ukrajinskog predsednika Svjatoslav Cegolko..."O tome je predsednika obavestio ministar odbrane Stepan Poltorak… Posada nije nastradala… Detalje će saopštiti  Ministarstvo odbrane", napisao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.