Ubila ga struja dok je tražio najbolji ugao da snimi zalazak sunca za Fejsbuk

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubila ga struja dok je tražio najbolji ugao da snimi zalazak sunca za Fejsbuk

Dejvid Strem (27) je tragično nastradao kada je slučajno dotakao strujni kabl dok je pokušavao da snimi i da postuje na Fejsbuku fotografije zalaska sunca.

On je u subotu predveče uspešno postavio na internetu nekoliko slika koje je snimio sa drveta u dvorištu svojih roditelja u Tastinu u Kaliforniji.

Nedugo zatim, međutim, prijatelji i porodica primetili su da ga nema i krenuli su da ga traže. Telo, koje je još bilo na drvetu, našli su u nedelju ujutro.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
“Kada je snimio fotografije i postovao ih na Fejsbuku, dodirnuo je neke od strujnih kablova na drvetu”, saopštila je Vatrogasna služba okruga Orindž.

Strem se navodno često peo na drvo, ali nije baš sasvim jasno kako je došao u kontakt sa smrtonosnim električnim vodovima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubila ga struja dok je tražio najbolji ugao da snimi zalazak sunca za Fejsbuk

Izvor: Dzungla.org, 11.Feb.2014

Dejvid Strem (27) je tragično nastradao kada je slučajno dotakao strujni kabl dok je pokušavao da snimi i da postuje na Fejsbuku fotografije zalaska sunca.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Smrtonosan Fejsbuk: Ubila ga struja dok je pokušavao da uslika što bolji zalazak sunca za profil!

Izvor: Svet, 12.Feb.2014, 01:20

Dejvid Strem (27) je tragično nastradao kada je slučajno dotakao strujni kabl dok je pokušavao da snimi i da postuje na Fejsbuku fotografije zalaska sunca. Naime, on je u subotu predveče uspešno postavio na internetu nekoliko slika koje je snimio sa drveta u dvorištu svojih roditelja u Tastinu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.