UŽIVO Burno u Sloveniji; Vakcinišite se ili oštrije mere za Božić

Izvor: B92, 21.Okt.2021, 09:07

UŽIVO Burno u Sloveniji; "Vakcinišite se ili oštrije mere za Božić"

Po podacima Svetske zdravstvene organizacije (SZO) od početka pandemije je preminulo više oko 180.000 zdravstvenih radnika širom sveta.

"Od 135 miliona zdravstvenih radnika širom sveta, između 80.000 i 180.000 umrlo je od korona virusa od početka pandemije do maja 2021. godine", navodi se u saopštenju SZO-a i dodaje da je verovatno broj umrlih mnogo veći jer su uzeti u obzir samo smrtni slučajevi prijavljeni organizaciji.

Dobra vest stiže iz kompanije "Fajzer" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja je saopštila da je posle ispitivanja utvrđeno da je treća doza njene vakcine efikasna 95, 6 odsto.

Sve o koronavirusu u Srbiji i svetu pratite u Live Blogu B92.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kon: "Nisam zadovoljan", "najmanje dve nedelje biće slična situacija" VIDEO

Izvor: B92, 21.Okt.2021

Član Kriznog štaba epidemiolog dr Predrag Kon govorio je u Jutru na TV Prva o poslednjoj odluci donetoj u sredu, uvođenju kovid propusnica...Kon je pozdravio mere, ali i poručio: Nisam zadovoljan, ne zato što sam nezadovoljnik kao čovek, već zato što mislim da ove mere neće biti dovoljne...Njegov...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.