URNEBESNA PREPISKA SE NASTAVLJA Dragi Borivoje odgovorio pismom svojoj ženi u vojsci

Izvor: Piplmetar.rs, 14.Avg.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNA PREPISKA SE NASTAVLJA Dragi Borivoje odgovorio pismom svojoj ženi u vojsci

Piplmetar je objavio urnebesno pismo Jovanke svom mužu Borivoju. Tekst je napisala Mirjana Knežević i objavila ga na Fejsbuku povodom informacije da će sada i žene morati da idu u vojsku.
Ako niste, pročitajte pismo Jovanke iz vojske mužu Borivoju ovde, a potom sve vratite da pročitate ovo.
DRAGI BORIVOJE, PIŠEM TI PRVO PISMO POSLE ZAKLETVE Mirjanino pismo iz vojske mužu će vas nasmejati do suza

Borivoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << uzvraća odgovorom Foto: MyCity military Mila moja Jojo,
Izvini što ti nisam pisao.
Mnogo sam ti malaksao.13 dana sam tražio olovku i papir, ne znam gde stoji. Tooootalno sam se smorio, kapiraš?
Bio sam danas kod frizera, znaš onog gde ide Milan Stanković? E taj. Znaš kakav je salon, bruuukica. Ošišao me je onako, ko Džastin Bibera, šiške su mi toootalno lude!
Malo sam ljut na tebe, Jojo. Kao prvo, jedva sam otvorio onu kutiju u kojoj je gulaš, dva nokta su mi pukla bre. Drugo, nisi stavila ni majčinu dušicu ni korijander, totalno nemaš smisla za arome, a i cela kuća miriše na svinjsku mast, lepo sam ti rekao da u ovom domu želim da živimo u skladu sa prirodom i da se kuva isključivo na palminom ulju!
One čarape i gaće ne smem da nosim. Gde si kupila ono? Grubo je kao tvoji tabani. Znaš da ja volim samo organski pamuk, Jojo. Ne mogu da verujem koliko ti nije stalo do mene.
Bio je Ognjen da proveri karmički disbalans u kući.
Rekao mi je da ona nova komoda uopšte nije po feng šujiju, a i zamrzivač Ei Niš koji si donela u miraz toootalno nabija negativnu energiju.

Tvoji roditelji su me baš neprijatno iznenadili. Zamisli, doveli su decu na vikend, kažu, tata ti je imao srčani udar, ko da je to neki izgovor da mi tek tako uvale decu.
Biljana je dobila neki osip. Kaže da je vodim kod lekara. Jojo, koliko naša Bilja ima godina? Je l’ ima ona zdravstvenu knjižicu? Gde to stoji?
Rade i dalje jede šta stigne. Pojeo je zvonce od vrbice. I sad bar u svakom momentu znam gde je. Jesam li onu pelenu koju si mu stavila kad si otišla trebao da skinem ili čekam da sama otpadne?
Smeće sam ostavio na terasi, kad obično dolaze po to ovi iz čistoće? Znam da ih nikad nisam sreo ni video, a smeće samo nestane, neverovatno kako profi neosetno rade ljudi! Samo da ne zvone oko 11, da me ne probude.
Molim te, pitaj tamo drugarice radi li neka sa Avonom. Ne mogu nigde da nađem hajlajter broj 312, pa ako neka ima na lageru, biće superiška!!
LAŽEŠ DA SE BALI BEG OŽENIO??
ZBOGOM, JOVANKA, ZBOGOM OKRUTNI SVETE!
Borivoje
DRAGI BORIVOJE, PIŠEM TI PRVO PISMO POSLE ZAKLETVE Mirjanino pismo iz vojske mužu će vas nasmejati do suza

Pročitajte i:
OVE ŽENE IZ SRBIJE ĆE BITI POZVANE NA VOJNU OBUKU: Da li ste među njima?

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.