U terorističkom napadu stradalo 23 DECE! O tragediji se oglasili na Fejsbuku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U terorističkom napadu stradalo 23 DECE! O tragediji se oglasili na Fejsbuku (VIDEO)

U napadu terorista u Kabulu poginule su četiri sobe, dok je više od 90 povređeno, među njima 23 deteta, javljaju lokalni mediji

Zvanični predstavnik Ministarstva unutrašnjih poslova Avganistana Nadžib Daniš je napisao na Fejsbuku da je u napadu povređeno više od 90 osoba, među njima 23 deteta. Što se tiče poginulih, kako je naveo, život su izgubila tri vojnika i jedan civil.

Footage shows ambulances returning from a blast scene in Kabul's PD9 -- near >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Green Village compound on Kabul-Jalalabad road. pic.twitter.com/e4KZx3jH3Z

— TOLOnews (@TOLOnews) January 14, 2019

Kako javljaju mediji, u području kompleksa Grin vilidž eksplodiralo je vozilo puno eksploziva. U kompleksu uglavnom žive stranci i zato je teritorija koja se nalazi u blizini aerodroma dobro čuvana.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.