U novom fići moći ćete da idete na Fejsbuk, izdajete komande glasom...

Izvor: Blic, 08.Mar.2012, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U novom "fići" moći ćete da idete na Fejsbuk, izdajete komande glasom...

„Fijat 500L” koji će se proizvoditi u Kragujevcu imaće pregršt tehničkih noviteta koji će vožnju učiniti mnogo prijatnijom, ali i zanimljivijom i zabavnijom. Primera radi, ovaj automobil će imati tačskrin ekran preko kojeg će biti moguće povezivanje na Fejsbuk, slušanje onlajn radija, muzike, primanje SMS-a .... Neke komande moći će da se aktiviraju i glasom.

"Fijat 500L" imaće poseban program koji će vozačima pomagati kako da voze ekonomičnije. U toku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vožnje vozaču će davati savete o ubrzanju, kočenju, promeni brzina kako bi što manje trošio", pišu "24 sata".

VIDEO > Fijat 500L:

Opširnije čitajte na sajtu "24 sata"...

Povezane vesti: „Srpski fića“ adut Vlade za nove investitore
Pogledaj vesti o: Facebook,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U novom Fići moći ćete da idete na Fejsbuk, izdajete komande glasom...

Izvor: medio.rs, 08.Mar.2012

„Fijat 500L koji će se proizvoditi u Kragujevcu imaće pregršt tehničkih noviteta koji će vožnju učiniti mnogo prijatnijom, ali i zanimljivijom i zabavnijom.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.