U Srbiji najčitaniji vremenska prognoza,horoskop i donekle vesti

Izvor: Press, 17.Dec.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji najčitaniji vremenska prognoza,horoskop i donekle vesti

Gradjani Srbije na Internetu najviše koriste Gugl, a najčešće se otvaraju sajtovi dnevnih novina i čitaju vesti, pokazalo je istraživanje pretraživača Krstarica (www.krstarica.com).
          U istom istraživanju ukazuje se da postoji udaljavanje od Fejsbuka, ali da i dalje postoji interesovanje za horoskop i sanovnik. 

Prema istraživanju, 20 najtraženijih pojmova na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Internetu u 2015. godini su : Gugl (Google), Blic, vremenska prognoza, Kurir, Informer, posao u inostranstvu, penzija, Fejsbuk (Facebook), kursna lista, RTS, Politika, loto, Jutjub (Youtube), Večernje novosti, pričaonica, kuvar, horoskop, sanovnik, putovanja i igrice.

"Najčešće su otvarani sajtovi Blica, Kurira i Informera, kao da se vesti uporedjuju. Politika i Večernje novosti su tu verovatno po navici i tradiciji, a posetioci Krstarice kao da sve vesti proveravaju posetom RTS-u", navodi se u istraživanju.

Istraživanje je pokazalo da postoji udaljavanje od Fejsbuka.

"Večito je interesovanje za horoskop i sanovnik. Jutjub je veoma gledan. Za duže sadržaje niko nema vremena, a telefoni zamenjuju televiziju i bioskop", navodi se u istraživanju.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Penzija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.