Izvor: Blic, 19.Jun.2021, 16:41

U KLUZ NA VAŠAR! Besplatan ulaz i degustacije, muzika i zabavne igare za sve uzraste: O čemu je tačno reč - pratite naše uživo uključenje (VIDEO)

Ekipa "Beograda na Blic" vodi vas na "Vašar u Kluzu". Sigurno se pitate šta je to - zato nas pratite uživo na Fejsbuk stranici "Beograd na Blic" i saznajte šta sve u šarenom dvorištu stare fabrike "Kluz" na Zvezdari možete da vidite, probate, čujete... za ova dva vikend dana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DVE VIOLINE KOJE SPAJAJU BEOGRAD I TIRANU Imate odličan razlog da danas u podne budete na Kalemegdanu (UŽIVO)

Izvor: Blic, 20.Jun.2021, 12:07

Ekipa "Beograda na Blic" vas vodi na jedinstven koncert u podne, na kom ćete videti i čuti kako muzika ruši granice među narodima i kako dve violine spajaju Beograd i Tiranu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.