Telenor redizajnira sajt, traži od vas da glasate između 4 predloga

Izvor: Baguje.com, 13.Mar.2012, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telenor redizajnira sajt, traži od vas da glasate između 4 predloga

Telenor je odlučio da redizajnira svoj sajt i ponudio svima da odaberu između 4 predloga koja su napravili. Ukoliko posećujete Telenorov sajt, onda predlažem i da glasate. Sve što treba da uradite jeste da učitate sajt http://www.telenov.net/ odaberete predlog, prijavite se sa vašim Facebook ili Twitter nalogom i kliknete na dugme 'Glasaj'. Pozivam sve da se odazovu ovome i glasaju kako bi pomogli Telenoru da izabere >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << dizajn koji se korisnicima najviše dopada. Moj omiljeni predlog je predlog pod brojem 3 :)

Slični postovi:Novi 'dugmići' za vaš sajtKako da postavite skype potpis na vaš sajt ?Počeo Webfest, glasanje za najbolji regionalni sajt

Post "Telenor redizajnira sajt, traži od vas da glasate između 4 predloga" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 13. 03. 2012.
Kategorije: Dizajn | Tagovi: glasanje, redizajn, Srbija, telenor




Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.