TRAGEDIJU SPREČIO ZAGLAVLJEN METAK Nišlija upao u kafanu i pokušao da ubije mladića zbog SNIMAKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Izvor: Blic, 23.Feb.2018, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJU SPREČIO ZAGLAVLJEN METAK Nišlija upao u kafanu i pokušao da ubije mladića zbog SNIMAKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Niška policija utvrđuje okolnosti pod kojima je došlo do sukoba u jednoj niškoj kafani u naselju Pantelej u kojoj je potegnut pištolj, ali samo pukom srećom nije došlo do opaljenja i tragedije jer se metak zaglavio u cevi.

Do incidenta je došlo kada je Nišlija S.R.(21) upao u kafanu u ubeđen da mu se A.S. (28), sin vlasnika kafane, podsmeva klipovima koje objavljuje na društvenim mrežama.

Njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dvojica se, prema nezvaničnim saznanjima poznaju samo površno, ali je S.R. bio ubeđen da on i na Fejsbuku i u društvu ismeva klipove koje on objavljuje. Sumnja se da je S.R. u toku tuče potegao pištolj iz koga hitac nije opaljen samo pukom srećom – jer se metak zaglavio u cevi. Da li je S.R. potegao pištolj pa je došlo do sukoba, ili je pod drugim okolnostima došlo do potezanja oružja, utvrdiće policija koja intenzivno radi na slučaju.

Ono što je za sada izvesno jeste to da će protiv S.R. (21) biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je nezakonit posedovao oružje, dok se utvrđuje da li ima elementa da protiv A.S. i još dve osobe bude podneta prijava zbog nasilničkog ponašanja ili nema njihove krivične odgovornosti. S.R. je u incidentu zadobio lakše povrede.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Umalo da ga ubije jer mu se podsmevao na Fejsbuku

Izvor: juGmedia, 24.Feb.2018, 16:02

Pukom srećom juče je izbegnuta tragedija koja je pretila da se dogodi u kafani „Grand“ u niškom naselju Pantelej kada je tokom tuče potegnut pištolj koji, na sreću, nije opalio...Telegraf piše da je do sukoba  došlo oko 14 sati kada je u kafanu ušao Nišlija S.R. (21) i tražio da...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.