Sestra ubijene Jelene Marjanović ostavila potresnu poruku na Fejsbuku: Ubice još nema, a bol ne prolazi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestra ubijene Jelene Marjanović ostavila potresnu poruku na Fejsbuku: Ubice još nema, a bol ne prolazi!

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči

Jelena Marjanović (33), pevačica "Granda", koja je ubijena u aprilu pre tri godine, juče bi sa svojom porodicom proslavila 36. rođendan da nije brutalno ubijena.

Teodora Krsmanović, sestra od strica pokojne pevačice, juče je na društvenoj mreži Fejsbuk okačila emotivni status povodom sestrinog rođendana.

- Sestra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je delić detinjstva, koji nikada neće biti izgubljen. Srećan ti rođendan, seko najdraža - napisala je Teodora uz video napravljen od njihovih zajedničkih fotografija.

Podsetimo, . Ona je kobnog dana otišla na nasip sa suprugom Zoranom i njihovom ćerkom Janom kako bi džogirala.

Međutim, sa džoginga se nikada nije vratila, a njen muž je tada alarmirao policiju i javnost govoreći da je ona nestala. Sutradan je njeno telo nađeno u kanalu na nasipu.

Za ubistvo Jelene Marjanović tri godine posle zločina optužen je njen muž. Suđenje Zoranu Marjanoviću zakazano je za 11. septembar pred Višim sudom u Beogradu.

BONUS VIDEO: Najlepša provalnica na svetu je VRELA HRVATICA: Procurio snimak njene PLJAČKE, a ono što je rekla na sudu ostaviće vas u ŠOKU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SREĆAN TI ROĐENDAN, SEKO NAJDRAŽA: Sestra ubijene Jelene Marjanović ostavila potresnu poruku na Fejsbuku

Izvor: RTV Pink, 30.Avg.2019

Pevačica Jelena Marjanović (33), koja je ubijena u aprilu pre tri godine, juče bi proslavila 36. rođendan.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.