Saznali da profesor spava u školi, učenici ga iznenadili

Izvor: Press, 13.Jun.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saznali da profesor spava u školi, učenici ga iznenadili


Učenici jedne škole u Brazilu otkrili su da njihov učitelj prolazi kroz teško razdoblje, pa su mu priredili iznenađenje koje verovatno nikad neće zaboraviti. Bruno Rafael Paiva nije dobio platu dva meseca i bio je prisiljen da živi i spava u školi. Kako je objasnio na Fejsbuku uz snimak koji je postao viralan, Paiva je zamenjivao koleginicu koja je bila na porodiljskom odsustvu, a zbog spore birokratije ni posle dva meseca nije dobio platu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Profesor dva meseca nije primio platu, a onda su na scenu stupili učenici i uradili nešto neverovatno! (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 13.Jun.2018

On je menjao koleginicu koja je bila na porodiljskom odsustvu, a zbog spore birokratije ni posle dva meseca nije dobio platu.. Iznenađenje koje su mu ova divna deca priredila, sigurno će pamtiti do kraja života. O tome svedoče i njegove suze, i grupni zagrljaj na kraju snimka.. Pogledajte!. .

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.