Šalja: Neću se pojaviti pred Tužilaštvom u Hagu

Izvor: RTS, 12.Dec.2018, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalja: Neću se pojaviti pred Tužilaštvom u Hagu

Visoki oficir bivše OVK Remzi Šalja izjavio je da je dobio poziv, ali da se neće pojaviti pred Specijalnim tužilaštvom u Hagu.
Portal Kossev prenosi, pozivajući se na Gazetu ekspres, da je Šalja, (koji se na Fejsbuku predstavlja kao komandant Crvena jabuka) pozvan da se na saslušanje u Hagu pojavi 17. januara sledeće godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Dodaje se da mu nije predočeno svojstvo u kom se poziva na saslušanje.
Šalja, koji živi u Suvoj Reci, kaže da se neće odazvati pozivu suda, čime rizikuje da bude kažnjen novčano ili zatvorskom kaznom.
"Ja, komandant Crvena jabuka specijalne jedinice Glavnog štaba OVK, dobio sam poziv Specijalnog suda da se predam Hagu. Objavljujem pred svim ljudima da se neću predati i da neću odgovoriti na ovaj poziv," rekao je on, prenosi Gazeta Express.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bivši oficir OVK: Neću se pojaviti u Hagu

Izvor: Blic, 12.Dec.2018

Oficir terorističke OVK Remzi Šalja izjavio je da se neće pojaviti pred Specijalnim tužilaštvom u Hagu 17. januara jer, kako ističe, ne priznaje taj sud.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.