SVET donosi! Transseksualka Jelena Klajšnic odgovara Krunićevoj: Matori štakoru, na sudu ću te puno koštati!

Izvor: 011vodič.com, 15.Nov.2015, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET donosi! Transseksualka Jelena Klajšnic odgovara Krunićevoj: Matori štakoru, na sudu ću te puno koštati!

Nakon što je emitovana najava za sutrašnju emisiju ‘Premijera’ u kojoj Jelena Krunić otkriva da je Rade Lazić bio u seksualnoj vezi sa transseksualkom Jelenom Klajšnic, ona se oglasila na društvenoj mreži Fejsbuk:
“Vreme je da se oglasim. Da li si ti nesrećnice sa loše urađenim silikonskim dupetom i oronulom facom matorog štakora dala sebi za pravo da mene prozivaš zarad pet minuta slave?!
Shvati, nisi i nikad nećeš biti zvezda, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za tebe nikad niko neće reći da si dobra riba sa dobrom buljom (sem tvojih poltrona i devojaka kojima si bila madam). Ti uvek imaš neku “žrtvu” da bi se prepucavala po novinama, zarad pet minuta slave. I ja te razumem. Nisi ti ni dama, ni mudra. Daleko si od toga. Samo malogradjanski lukava, ali ja prosto nemam tu vrstu malogradjanskog kompleksa…
Da li treba da ti crtam kakva sam ja riba u poredjenju sa tobom (iako sam transseksualka a ne transvestit, ti neupućena mukice?!
Nije sramota biti ono što sam ja, sramota je ismevati druge i izmišljati priče za malu decu!
Za razliku od tebe, neobrazovana, ne znaš ni padež da ubodeš, ali znaš da vredjaš ljude. Ili si pijana ili drogirana kao obično, ili je proradila tvoja bolesna sujeta… Očigledno te je Rade odbio pa je najlakše pljuvati po meni i izmišljati laži o meni. Posle sudjenja reći ću ti: Dušo moja, sve te to puno košta. Ovim stavljam tačku.”
Nakon ovog žestokog odgovora, sad je red na Jelenu Krunić.


#svet
The post SVET donosi! Transseksualka Jelena Klajšnic odgovara Krunićevoj: Matori štakoru, na sudu ću te puno koštati! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.