STATUS NA FEJSBUKU ZAPALIO SRBIJU: Ne umem da letujem, keva i ćale me nisu tako učili!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STATUS NA FEJSBUKU ZAPALIO SRBIJU: Ne umem da letujem, keva i ćale me nisu tako učili!

- Zaboli me mozak kad čitam šta je sve neophodno da se pripremi pre letovanja - kaže muškarac dok se priprema za letovanje

Sezona letovanja je uveliko u toku, ljudi koriste društvene mreže kao savetnika gde i kako letovati, na grupama posvećenim Grčkoj svakodnevno se postavi dosta pitanja na ovu temu, a neka od njih su zaista bizarna.

To je primetio i D. S, koji kaže da je zbog ovakvih Fejsbuk grupa zaključio da on, zapravo, ne zna da letuje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ja ne umem da letujem! Keve mi! Mislio sam da znam, ustvari, bio sam ubeđen da sam apsolvirao letovanje u Grčkoj! Da nije ovih grčkih grupa, nikad ne bih saznao sta sve nemam pojma i šta sam sve propustio. Ali moram da kažem, nisam ja kriv! Tamo sedamdesestih, keva nas pokupi, spakuje nas u kola, prespavam put do Grčke i probudim se u Platamonu znojav kao da su me iz mora izvadili. Obuče mi kupaće gaće, opiči me po bulji i kaže: "Aj marš napolje!" Kakvi Autani i komarci, klima uređaji i ostalo, ćuti i uživaj.

Ovo sad, nemam pojma da postoje imena plaža i da je fensi obići ih sve, nisam znao šta sve mora da se nosi od hrane, pića, da li doktori znaju srpski, da li ima "Lidl", da li je u Grčkoj prljava voda.

Zaboli me mozak kad čitam šta je sve neophodno da se pripremi pre letovanja, šta treba raditi na letovanju, koje informacije su obavezne pre, za vreme i posle boravka u Grčkoj, meteorolški izveštaji samo pljušte, prognoze vremena, toplota vode, visina talasa u cm...

Mene to keva i ćale ništa nisu naučili, i ja i dan danas idem da letujem kako sam video od njih, ali kužim da grešim!

Pa ja idem i išao sam u Grčku nepripremljen, totalno nezaštićen od svih nedaća koje letovanje u Grčkoj kao takvo nosi sa sobom.

I da vam kazem, samo me prođe neka jeza niz leđa kad se setim. Uhvati me strah saznanjem da sam išao grlom u jagode na takve opasne poduhvate ne razmišljajući kakve sve opasnosti donosi letovanje u Grčkoj.

Pa ja sam imao sreće koliko sam težak, a nisam malo! Preživeti Grčku i letovanje gotovo goloruk, pa to je herojski cin!

Zaključak - JA NE UMEM DA LETUJEM (po novom) -

Pogledajte rezultate

Ako bi CEO SVET stao u jednu zgradu, ovako bi nam IZGLEDALE KOMŠIJE: 13 bez vode, 25 bez mobilnog i većina sa 200 dinara dnevno (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.