SPALE MASKE: Sada je jasno KOME je potrebno UBISTVO Olivera Ivanovića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPALE MASKE: Sada je jasno KOME je potrebno UBISTVO Olivera Ivanovića (FOTO)

Oglasio se na Fejsbuku

Bivši ambasador Holandije u južnoj sprskoj pokrajini Robert Boš izjavio je da je policija na Kosovu spremna da uspostavi nova pravila i red na severu teritorije, čime je praktično dao odgovor na pitanje kome je bilo potrebno svirepo ubistvo Olivera Ivanovića.

Pročitajte i:

On je na Fejsbuku pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića "da ne lije krokodilske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suze" zbog ubistva lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda".

- Oliver je mrtav, jedini čovek koji je smeo da izazove jednopartijski sistem koji je Vučić instalirao putem Srpske liste - napisao je Boš.

Lider SRS Vojislav Šešelj ranije danas izjavio je da je ubistvo Ivanovića samo inicijalna kapisla i da ga hvata zebnja od onoga što se tek može dogoditi na KiM.

- Ne znam u ovom momentu šta konkretno, ali me zebnja hvata od same pomisli na to. Recimo, pod izgovorom da je to potrebno zbog istrage ubistva, može se desiti da na sever Kosova uđu jake snage specijalaca kosovske policije, pa i vojne trupe, a to znači samo jedno: okupaciju severnog dela Kosova i stvar je završena - upozorio je Šešelj.

A zar upravo to bivši ambasador Boš nije najavio izjavom da je policija Kosova spremna da uspostavi nova pravila i red na severu KiM?

I to nije sve, Boš je izrazio nadu da će FBI pomoći rasvetljavanje ubistva i kazao da je zadovoljan angažovanjem organa reda na uspostavljanju zakona na severu Kosova.

A upravo je premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj pozvao FBI da pomogne u istrazi ubistva, stoga je, kako ocenjuje Informer, jasno kome je moglo da odgovara zločinačko ubistvo Ivanovića, te "novi red na severu", uspostavljanje zakona na severu Kosova, ili, kako tvrde u tom mediju - OKUPACIJA - srpskim jezikom rečeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.