SKANDAL NA KOSOVU! Albanski političar udara na Severnu Mitrovicu: Ja ću da budem gradonačelnik! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL NA KOSOVU! Albanski političar udara na Severnu Mitrovicu: "Ja ću da budem gradonačelnik!" (FOTO)

Gradonačelnik južne Mitrovice Agim Bahtiri od Prištine traži da ujedini i severnu i južnu Mitrovicu

On je taj zahtev uputio nakon ostavke koju je podneo gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić.

Ovu suludu ideju Bahtiri je objavio na svom Fejsbuk nalogu.

- Zahtevam od kosovske vlade da preduzme sve potrebne pravne korake kako bi se odmah ukinula odluka o podeli Mitrovice u dve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opštine. To se mora završiti, Mitrovica mora biti ujedinjena a ja bi u tada bio gradonačelnik ujedinjene Mitrovice - napisao je Bahtiri.

Njegovi pratioci podržali su ideju o spajanju severne i južne Mitrovice a mnogi su u komentarima napisali da je za tako nešto potrebno uzeti pušku u ruke i "severni deo grada vratiti Mitrovici."

Poruke u kojima njegovi sledbenici pozivaju na rat i krvoproliće, kako bi spojili dve opštine, ređale su se jedna za drugom a Bahtiri je lajkovao pojedine takve komentare.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad ode Srbin Albanac dolazi i traži ujedinjenje Mitrovice

Izvor: B92, 28.Nov.2018, 08:30

Kosovska Mitrovica -- Nakon odluke predsednika četiri srpske opštine sa severa Kosova, gradonačelnik južnog dela Kosovske Mitrovice traži da se taj grad ujedini i da on njim vlada...Kako prenosi portal KoSSev, gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri uputio je pismo kosovskoj vladi sa zahtevomda...

Nastavak na B92...

Gradonačelnik južne Mitrovice se oglasio i IMA BAHAT ZAHTEV: Ukinuti severnu Mitrovicu, ja ću da vladam

Izvor: Blic, 28.Nov.2018

Nakon jučerašnje ostavke gradonačelnika Severne Mitrovice Gorana Rakića, oglasio se gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri sa zahtevom upućenim kosovskoj vladi da on upravlja "ujedinjenom Mitrovicom".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.