ŠEF NKT OBJAŠNJAVA OTKUD NA NJEGOVOM PROFILU PRENOS SKUPA UŽIVO: Njegove reči su sramne, baš kao i SKUP!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2020, 18:01

ŠEF NKT OBJAŠNJAVA OTKUD NA NJEGOVOM PROFILU PRENOS SKUPA UŽIVO: Njegove reči su sramne, baš kao i SKUP!

Predsednik Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti (NKT) Milutin Simović negirao je da je u nedelju prisustvovao skupu navodnih crnogorskih patriota u Podgorici i tvrdi da je administrator greškom na njegovom Fejsbuk profilu emitovao prenos tog okupljanja.

Simović je na svom Fejsbuk profilu naveo da mu kao šefu NKT-a nije mesto na javnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skupovima, ali da mu je, kako je naveo, "srce itekako bilo tamo".

Potvrdio je da je na njegovom ličnom profilu emitovan lajvstrim sa skupa i tvrdi da se to dogodilo greškom administratora.

- Administrator je uključio moj, umesto svoj lični profil. To je sva istina o tome - naveo je Simović.

‼️ПРВИ ЧОВЈЕК НКТ-а ПРЕНОСИ УЖИВО ПАТРИОТСКИ СКУП НА КОЈЕМ СЕ КРШE НКТ МЈЕРE‼ ➡️Селективна правда Ђукановићевог...

Posted by Marko Milačić - Prava Crna Gora on Недеља, 06. септембар 2020.

A upravo je merom NKT, čiji Simović predsednik, propisala zabranu okupljanja više od 100 osoba, uz obaveznu fizičku distancu, na otvorenom zbog sprečavanja širenja epidemije korona virusa.

Mnogi građani, predstavnici opozicije u predizbornoj kampanji, kao vladike i sveštenici su bili hapšeni ranije upravo zbog kršenja te mere i kako se tvrdilo ugrožavanja zdravlja građana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.