ŠABANOVA PORODICA NAVODNO BESNA NA NjEGOVOG MENADžERA: U grob nosim tajnu zašto je leteo preko Dizeldorfa

Izvor: Večernje novosti, 24.Feb.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠABANOVA PORODICA NAVODNO BESNA NA NjEGOVOG MENADžERA: U grob nosim tajnu zašto je leteo preko Dizeldorfa

U medijima se pojavila informacija kako je porodica Šabana Šaulića navodno besna na njegovog menadžera Sabita Derviševića U medijima se pojavila informacija kako je porodica Šabana Šaulića navodno besna na njegovog menadžera Sabita Derviševića i to zato što nije poslao vozača i automobil po pevača da ga odveze do aerodroma kobnog jutra kada se dogodila nesreća. On navodno porodici nije ni saučešće izjavio, niti im je prišao na sahrani.Sabit se sada oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na Fejsbuku i porekao je te navode. On tvrdi kako je bio u kapeli na sahrani, a potom je dodao da će tajnu zbog čega je Šaulić leteo preko Dizeldorfa najverovatnije poneti u grob.- Samo da mi je znati ko je taj sagovornik? Verovatno je ćorav pa me nije video u kapelici na Novom groblju! Možda i u grob ponesem tajnu zbog čega je moj prijatelj leteo preko Dizeldorfa! Ovo je više nego sramno - poručio je Sabit, a jedan od njegovih prijatelja na Fejsbuku je ironično upitao u komentarima "da li je Dervišević platio Turčina koji se zakucao vozilom".U raspravu se potom uključio i izvesni M. B, Sabitov prijatelj na Fejsbuku, koji je napisao da je lično on te kobne noći odvezao Šaulića za Bilefeld.- Ja sam lično tu noć odvezao Šabana i Slobodana za Bilefeld, pošto je Šaban odlučio da će spavati u hotelu u Bilefeldu,a ne u Dizeldorfu kao što je dogovoreno. Prema tome, niko od nas nije mogao da tu nešto promeni, niti Saša niti ja koji je trebalo da ga vratim. Sama Šabanova odluka - napisao je M. B.Iako se Sabit nije oglašavao za medije, on je to uradio na Fejsbuku u nekoliko navrata. Ovo je bio njegov post kada je saznao tragične vesti.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Oglasio se Šabanov menadžer kog su mediji i pojedini članovi porodice Šaulić OPTUŽILI ZA SAOBRAĆAJNU NESREĆU!

Izvor: Svet, 24.Feb.2019

Nakon informacija koje su se pojavile, da je porodica Šaulić navodno ogorčena na menadžera pokojnog Šabana Šaulića, Sabita Derviševića Saše, zbog toga što, navodno, tog kobnog jutra 17. februara, kada je došlo do teške saobraćajne nesreće po Šabana nije poslao vozača, isplivali su i...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.