Rat u BiH? Neće biti

Izvor: B92, 26.Okt.2021, 08:34

"Rat u BiH? Neće biti"

Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar poručio je da u BiH neće biti rata i da bi trebalo da se razgovara o ekonomskom napretku.

Eskobar je uoči dolaska u BiH juče za Al Džazira Balkans rekao da se razgovori vode sa mnogima u BiH da bi se videlo kako dalje.

Istakao je i da sankcije u BiH mogu biti usmerene samo protiv pojedinaca. Eskobar je poručio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima podršku SAD dok god nastavlja da ide evropskim putem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
O odnosu sa Srbijom kaže da on "nije ni dobar ni loš, već komplikovan".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić objavio poslednje procene

Izvor: B92, 26.Okt.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima putem Instagrama..."Poslednje procene koje smo napravili govore da ćemo završiti godinu sa stopom rasta od oko 7,5 posto", kazao je Vučić...Kako je dodao, to je više i od naših optimističnih očekivanja..."Za to ste vi zaslužni, jer ste...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.