Radnici JGSP objavili da će razgovarati sa predstavnicima Grada Novog Sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2022, 23:33

Radnici JGSP objavili da će razgovarati sa predstavnicima Grada Novog Sada

Predsednik Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata u JGSP “Novi Sad” Vladimir Andrić, objavio je na Fejsbuku da će se u JGSP “Novi Sad” u nedelju održati sastanak na kojem će prisustvovati Žarko Mićin, šef kabineta gradonačelnika Novog Sada.

Radnici Gradskog saobraćajnog preduzeća najavili su da će u ponedeljak, 7. februara, obustaviti rad ukoliko im se ne uvećaju zarade a kako bi se situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u ovom preduzeću stabilizovala radnici i predstavnici Grada sutra će imati sastanak.

Direktor preduzeća Ivan Radojičić istakao je da ni u jednom momentu u preduzeću u prethodnom periodu nisu ignorisani zahtevi zaposlenih za povećanjem zarada, jer se slažu da one trebaju da budu veće a da je nažalost gradski prevoznik je od početka pandemije suočen sa veoma teškom finansijskom situacijom.

Dodao je i da su uprkos takvoj finansijskoj situaciji, preduzete sve trenutno raspoložive mere, pa su u skladu sa zakonskim mogućnostima povećana primanja zaposlenih, koja su dodatno uvećana i za sedam posto, koje je dao Grad Novi Sad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Danas sastanak radnika GSP-a i šefa gradonačelnikovog kabineta

Izvor: NoviSad.com, 06.Feb.2022, 09:57

Predsednik Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata u JGSP „Novi Sad“ Vladimir Andrić objavio na Fejsbuku da će danas u GSP-u biti održan sastanak na kojem će prisustvovati 30 radnika ovog preduzeća i Žarko Mićin, šef kabineta..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.